YOZGAT / ÇEKEREK - Beyyurdu Şehit Ferhat Değerli İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuz öğretmenlerinin katkılarıyla 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı çoşkulu bir şekilde kutlandı.Emeği geçen bütün Öğretmen ve öğrencilerimize çok  teşekkür ederiz.

Nis

CODEWEEK 23 Nisan Temalı kodlama etkinliği kapsamında okulumuz 5 ve 6.sınıflarla MBlock Blok tabanlı kodlama programıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

Mrt

8.Sınıf öğrencilerimizin sınava hazırlık yılı olmasından dolayı Okul Müdürümüz Aytekin KILIÇ,Müdür yardımcımız Cengiz DURMAZ ve Türkçe Öğretmenimiz Yasemin Canlı tarafından aileler ziyaret edilerek bilgi alış verişinde bulunuldu.

Mrt

Okulumuz Dinkültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mansur BALCI ve öğrencilerimizin katkılarıyla 11 Ayın Sultanı olan ramazan ayına özel okul ve sınıf süslemesi yapıldı.Emeği geçen Öğretmenimiz ve Öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Halk Eğitimi bünyesinde Beyyurdu köyümüzdeki ev hanımlarına yönelik açılmış olan dikiş nakış kursumuzda yapılan el emeği göz nuru işlemeler yapılmaktadır.

Ock

Bilişim Sınıfımız Rahime BEKTAŞ,Esra Nur ÇELİK ve Hacer KARAKUŞ Öğretmenlerimizin katkılarıyla duvar boyamaları ile renkli bir sınıf ortamı oluşturuldu.Katkılarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

8/A Sınıf Rehber Öğretmeni Yasemin durmaz önderliğinde Kültürümüz Zenginlikleri öğrencilerle etkinlil yapılarak tekrardan anımsatıldı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

İmam Hatip Okulları Mesleki Yarışmaları Finali gerçekleştirildi."Kuranı Kerimi Güzel Okuma" kategorisinde 7.sınıf Öğrencimiz Büşra TUNCER ve " Ezanı Güzel Okuma " kategoriisnde ise 7.sınıf öğrencimiz Bilal ÖZBEN temsil etmiştir.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinin katılımıyla yerli malı haftası kutlandı.

Ara

Okulumuzda risk oluşturan okul giriş kapımızın yenileme çalışması güvenlik önlemleri alınarak yenilenmiştir.

Kas

Yozgat valiliğinin düzenlemiş olduğu sinema etkinliği kapsamında okulumuz 7.ve 8.sınıfların katılımı ile sinema etkinliği yapıldı.